Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais

Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kopūstai, violetinės, 100 gramų
  • Apelsinai, 2 vienetai
  • Sultys, apelsinų, 0.2 vieneto
  • Citrinų sultys, 0.2 vieneto
  • Graikiniai riešutai, 4
  • Druska
  • Pipirai
Papuošimui:
  • Melisa
Gaminimo instrukcija:
  1. Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.

  2. Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.

  3. Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.

  4. Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.

  5. Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: silvijuma
» Rašyti komentarą