Salotos su violetiniu kopūstu ir apelsinais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kopūstai, violetinės, 100 gramų
- Apelsinai, 2 vienetai
- Sultys, apelsinų, 0.2 vieneto
- Citrinų sultys, 0.2 vieneto
- Graikiniai riešutai, 4
- Druska
- Pipirai
- Melisa
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Kopūstas smulkiai suojaustomas, apibarstyti žiubsneliu druskos ir pipirais.
Apelsinus nulupti, nuimti jų plėveles ir kiek galima daugiau baltimų, kurie priduoda kartumo. Nuvalytus apelsinus supjaustyti nedideliais gabaliukais.
Sumaišyti su susmulkintu kopūstu. Išmaišyti.
Aliejų sumaišyti su pusės apelsino ir pusės citrinos sultimis. Šiuo padažu apšlakstyti salotas.
Apibarstyti graikiniais pirštais sutrupintais riešutais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą