Salotos su tunu ir kukurūzais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus
- Juodieji pipirai, malti
- Kukurūzai, konservuoti, 300 gramų
- Salotos, lapai, 30 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 4 vienetai
- Tunas, 370 gramų
- Jogurtas, natūralus, 150 mililitrų
- Druska
- Ridikėliai, arba baltasis ridikas, 7 vienetai
- Garstyčių padažas, 1 arbatinis šaukštelis
- Svogūnų laiškai, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:
Nuo kukurūzų ir tuno nupilkite skystį, tuną išskaidykite šakute.
Salotų lapus nuplaukite, nusausinkite ir suplėšykite.
Ridikėlius nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais, susmulkinkite svogūnų laiškus.
Padažui jogurtą sumaišykite su garstyčiomis, puse smulkintų svogūnų laiškų, trupučiu cukraus, druskos bei pipirų.
Į serviravimo lėkštes vienodomis dalimis išdėliokite salotas, ridikėlius, tuną, kukurūzus, skiltelėmis supjaustytus kiaušinius, apliekite padažu, pabarstykite likusiais svogūnų laiškais ir patiekite su baltos duonos riekelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą