Salotos su sardelėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Avokadai, 2 vienetai
- Česnakai, 2
- Juodieji pipirai, malti
- Salotos, pundelis, 1 vienetas
- Svogūnai, žalieji, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Actas, vyno, 1 valgomasis šaukštas
- Dešrelės, aštrios, 225 gramai
- Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
- Druska
- Grietinė, 150 mililitrų
- Grybai, virti arba marinuoti, 110 gramų
- Garstyčių padažas, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.
» Rašyti komentarą