Salotos su sardelėmis

Salotos su sardelėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Avokadai, 2 vienetai
  • Česnakai, 2
  • Juodieji pipirai, malti
  • Salotos, pundelis, 1 vienetas
  • Svogūnai, žalieji, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Actas, vyno, 1 valgomasis šaukštas
  • Dešrelės, aštrios, 225 gramai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grietinė, 150 mililitrų
  • Grybai, virti arba marinuoti, 110 gramų
  • Garstyčių padažas, milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Paruoškite salotų padažą: sumaišykite grietinę su išspaustu česnaku, majonezą su garstyčių milteliais, actą ir citrinos sultis (actą ir citrinos sultis į padažą įpilti iš lėto), druską ir šviežiai maltus juoduosius pipirus.
Sardeles supjaustykite rutuliukais ir paskrudinkite. Į salotinę sudėkite salotas, supjaustytus grybus, avokadų kubelius ir pakepintas sardeles.
Viską atsargiai pamaišykite, užpilkite padažu, vėl truputį pamaišykite. Salotų viršų apibarstykite supjaustytais žaliais svogūnėliais.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą