Salotos su šaltai rūkytomis Cabanossi dešrelėmis ir sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 2
- Krapai
- Paprika, raudona, 1 vienetas
- Petražolės
- Salotos, 100 gramų
- Kiaušiniai, virti, 2 vienetai
- Dešrelės, Biovelos , 200 gramų
- Majonezas
- Pienas, 100 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Salotos plėšome nedideliais lapeliais, supjaustome kiaušinius, papriką, dešreles, krapus, česnako skilteles, petražoles. Sutarkojame fermentinį sūrį, Viską sudedame į dubenį ir pabarstome prieskoniais pagal skonį. Ant viršaus dedame majonezo.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2013-04-02 11:10
Skaniai atrodo, reik išbandyti
2015-01-26 23:25