Salotos su nektarinais ir liucernų daigais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Salotos, įvairios, 100 gramų
- Pomidorai, slyviniai, 20 gramų
- Kedrų riešutai, 1 valgomasis šaukštas
- Nektarinai, 1 vienetas
- Liucernos , daigai, 20 gramų
- Sūris, kietasis, 20 gramų
- Žirniai, jauni, ankštys, 50 gramų
- Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Aliejus, (Vynuogių kauliukų), 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 žiupsnelis
- Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, nedideliais kubeliais nektariną ir viską sudėti ant švarių, nusausintų salotų mišinio lapelių
Ant viršaus užbarstyti liucernos daigelius ir plonomis riekelėmis supjaustytą sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais
Užpilui sumaišyti vynuogių kauliukų aliejų su citrinos sultimis, cukrumi, druska, provanso žolelėmis ir pipirais
Gautu užpilu pašlakstyti salotas
» Rašyti komentarą