Salotos su nektarinais ir liucernų daigais

Salotos su nektarinais ir liucernų daigais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Salotos, įvairios, 100 gramų
  • Pomidorai, slyviniai, 20 gramų
  • Kedrų riešutai, 1 valgomasis šaukštas
  • Nektarinai, 1 vienetas
  • Liucernos , daigai, 20 gramų
  • Sūris, kietasis, 20 gramų
  • Žirniai, jauni, ankštys, 50 gramų
  • Citrinų sultys, 1 valgomasis šaukštas
  • Aliejus, (Vynuogių kauliukų), 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Provanso žolelės, 1 žiupsnelis
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Per pusę perpjauti mažuosius pomidorus, žirnelių ankštis, nedideliais kubeliais nektariną ir viską sudėti ant švarių, nusausintų salotų mišinio lapelių

  2. Ant viršaus užbarstyti liucernos daigelius ir plonomis riekelėmis supjaustytą sūrį, pabarstyti pakepintais kedro riešutais

  3. Užpilui sumaišyti vynuogių kauliukų aliejų su citrinos sultimis, cukrumi, druska, provanso žolelėmis ir pipirais

  4. Gautu užpilu pašlakstyti salotas

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Laima
» Rašyti komentarą