Salotos su lašiša ir šparagais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, 4 vienetai
- Paprika, malta, 1 arbatinis šaukštelis
- Garstyčios, su sėklytėmis, 1 arbatinis šaukštelis
- Lašiša, filė, 200 gramų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, sausas, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Šparagai, 6 vienetai
Gaminimo instrukcija:
Šparagus virti ant garų 10 min.
Bulves nuskusti, supjaustyti į keturias skilteles ir išvirti.
Šparagus ir bulves palaikyti šiltai.
Keptuvėje įkaitinti 1 šaukštą aliejaus su paprika ir jame apkepti lašišą iš abiejų pusių po 3 min. Pasūdyti. Atvėsinti ir supjaustyti gabaliukais.
Žuvį, šparagus ir bulves sudėti į lėkštę ir užpilti užpilu, suplakto iš aliejaus, vyno, druskos.
Patiekti patiekalą šiltą.
» Rašyti komentarą