Salotos su kepta vištienos filė

Salotos su kepta vištienos filė
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Paprika, 1 vienetas
  • Pomidorai, vyšniniai, 8 vienetai
  • Porai, 50 gramų
  • Salotos, lapai, 4 vienetai
  • Žirniai, 100 gramų
  • Vištienos filė, 150 gramų
  • Druska
  • Aliejus, + aliejus kepimui, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Karis
  • Gražgarstė, 100 gramų
  • Vyno actas, baltasis, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite padažą iš vyno acto, 2 šaukštelių aliejaus, druskos, cukraus bei šiek tiek kario ir 20 min. palaikykite šaldytuve.
Visų salotų lapus nuplaukite ir nuvarvinkite nuo jų vandenį.
Išvalykite iš paprikos sėklas ir supjaustykite ją kubeliais.
Porus supjaustykite šiaudeliais.
Vyšninius pomidorus perjaukite per pusę.
Vištieną supjaustykite nedideliais kubeliais ir iškepkite aliejuje.
Į salotinės dugną dėkite salotų lapus, o ant jų - keptos vištienos, žirnelių, gražgarsčių, porų, paprikos ir pomidorų mišinį.
Prieš pat patiekiant salotas užpilkite padažu.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Nastiušha
» Rašyti komentarą