Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu

Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Kriaušės, kieta, 1 vienetas
  • Salotos, mišinys, 2 saujos
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, graikinių riešutų, 1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas, 25 gramai
  • Žaliosios citrinos
  • Sūris, ožkos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:

Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.

Receptą atsiuntė: Ugnė
» Rašyti komentarą