Salotos su kepta kriauše ir ožkos sūriu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Kriaušės, kieta, 1 vienetas
- Salotos, mišinys, 2 saujos
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, graikinių riešutų, 1 arbatinis šaukštelis
- Sviestas, 25 gramai
- Žaliosios citrinos
- Sūris, ožkos, 200 gramų
Gaminimo instrukcija:
Salotų lapus sudėti į didelę lėkštę.
Sūrį sulaužyti didesniais gabaliukais.
Nenuluptą kriaušę supjaustyti plonomis skiltelėmis, patepti iš abiejų pusių sviestu. Tada pakepti iš abiejų pusių po 30 s keptuvėje ant stiprios ugnies.
Suplakti abu aliejus su laimo sultimis, užpilti ant salotų lapų, pasūdyti, įberti pipirų.
Ant salotų viršaus sudėti kriaušės gabaliukus ir sūrį.
» Rašyti komentarą