Salotos su kepenėlėmis ir grybais

Salotos su kepenėlėmis ir grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Jaučio kepenys, virtos, 200 gramų
  • Majonezas
  • Pievagrybiai, 100 gramų
  • Druska
  • Sūris, 100 gramų
Gaminimo instrukcija:

Grybus supjaustyti ir apkepti aliejuje.
Agurką, kepenis supjaustyti šiaudeliais.
Sūrį sutarkuoti su stambia tarka.
Viską sumaišyti su majonezu, jei reikia pasūdyti. Galima įdėti česnako, čili arba garstyčių (kas mėgsta aštriau).

Receptą atsiuntė: Kazytė
» Rašyti komentarą