Salotos su aštuonkuojais

Salotos su aštuonkuojais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 1
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, vyšniniai, 8 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus
  • Aštuonkojis, konservuoti, 400 gramų
  • Druska
  • Šparaginės pupelės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:

Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Marija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Star
2011-12-21 19:57
astuonkojis gal ir nieko, bet tokia egzotika Kuciu stalui? Senu tradiciju besilaikantiems zmonems nelabai tiks. Nesilaikantiems - kokia prasme svasti Kucias? Pasilinksminkit prie Kaledu stalo.