Salotos su aštuonkuojais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, vyšniniai, 8 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Alyvuogių aliejus
- Aštuonkojis, konservuoti, 400 gramų
- Druska
- Šparaginės pupelės, 150 gramų
Gaminimo instrukcija:
Aštuonkojus supjaustyti stambokais gabaliukais.
Šparagines pupeles išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas pupeles perplauti šaltu vandeniu ir palaukti, kol vanduo nuvarvės.
Vyšninius pomidoriukus supjaustyti į 4 dalis.
Susmulkinti česnaką, o svogūną supjaustyti pusžiedžiais.
Visus produktus sumaišyti, pasūdyti, įberti pipirų, įpilti šlakelį alyvuogių aliejaus ir išmaišyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-12-21 19:57