Salotos su aštriais džiūvėsėliais

Salotos su aštriais džiūvėsėliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Morkos, nedidelės, 2 vienetai
  • Obuoliai, 2 vienetai
  • Pomidorai, 2 vienetai
  • Žirniai, konservuoti, 200 gramų
  • Kiaulės kumpis, rūkytas, 300 gramų
  • Džiūvėsėliai, aštrūs, 100 gramų
  • Majonezas
Gaminimo instrukcija:

Obuolius, morkas, pomidorus ir kumpį supjaustyti plonomis juostelėmis.
Sumaišyti visus ingredientus su žirneliais ir majonezu.
Džiūvėsėlius galima naudoti pirktinius arba pasidaryti patiems. Supjaustyti juodą duoną smulkiomis juostelėmis ir pakepinti saulėgrąžų aliejuje. Šiltus džiūvėsėlius pasūdyti, pabarstyti čili ir česnakais.
Džiūvėsėliais apibarstyti salotas prieš valgį, kad jie neišbrinktų.

Receptą atsiuntė: Evelina
» Rašyti komentarą