Salotos su apelsinais ir ridikėliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 6 vienetai
- Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Graikiniai riešutai, pakepinti, 1 stiklinė
- Juodieji pipirai
- Medus, skystas, 1 arbatinis šaukštelis
- Salotos, 500 gramų
- Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
- Druska
- Ridikėliai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Išpjaustyti apselsinus segmentais, išimti sėklas, pašalinti baltąjį sluoksnį. Sudėti į indą, apšlakstyti medumi, cinamonu, uždengti ir palikti valandai kambario temperatūroje.
Lėkštėje išdėlioti suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska, pipirais, viską pamaišyti. Prieš tiekiant uždėti apelsinų skilteles, užpilti susidariusiomis sultimis. Apibarstyti pakepintais graikiškais riešutais.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-09-26 17:24














2010-09-26 17:09
Nu skanu...




2009-12-30 16:01
Esu maisto ekperte jei kilo klausimu ar norite nauju originaliu patiekalu rasykite cia.
2010-11-27 14:10