Salotos su apelsinais ir ridikėliais

Salotos su apelsinais ir ridikėliais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 6 vienetai
  • Cinamonas, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Graikiniai riešutai, pakepinti, 1 stiklinė
  • Juodieji pipirai
  • Medus, skystas, 1 arbatinis šaukštelis
  • Salotos, 500 gramų
  • Svogūnai, raudonas, smulkiai pjaustytas, 0.5 vieneto
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Ridikėliai, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Išpjaustyti apselsinus segmentais, išimti sėklas, pašalinti baltąjį sluoksnį. Sudėti į indą, apšlakstyti medumi, cinamonu, uždengti ir palikti valandai kambario temperatūroje.

Lėkštėje išdėlioti suplėšytus salotų lapus, ridikėlius, svogūnus, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti druska, pipirais, viską pamaišyti. Prieš tiekiant uždėti apelsinų skilteles, užpilti susidariusiomis sultimis. Apibarstyti pakepintais graikiškais riešutais.

Receptą atsiuntė: http://forelle.blogas.lt
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Jolita
2010-11-27 14:10
Man ir mano viesnioms labai patiko
asd
2010-09-26 17:24
arselis:
Nezinau...
2010-09-26 17:09
Nu skanu...
Hiesia
2009-12-30 16:01
Esu maisto ekperte jei kilo klausimu ar norite nauju originaliu patiekalu rasykite cia.