Salotos „Saulėgrąža“

Salotos „Saulėgrąža“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, virtos
  • Vištienos filė, virta
  • Kiaušiniai, virti
  • Majonezas
  • Juodosios alyvuogės
  • Pievagrybiai
  • Sviestas
  • Lydytas sūris
Gaminimo instrukcija:

Papildomai reikės „Pringles“ bulvių traškučių.
Pirmas sluoksnis: virtos, stambia tarka sutarkuotos bulvės bei smulkinka vištienos filė, tepame majonezu.
Antras sluoksnis: kepti svieste pievagrybiai (galima baravykų), tepame majonezu.
Trečias sluoksnis: virti kiaušiniai, sutarkuoti stambia tarka, tepame majonezu.
Ketvirtas sluoksnis: lydytas sūris, sutarkuotas stambia tarka, tepame majonezu.
Penktas sluoksnis: virti kiaušinių tryniai sumaigomi šakute (šio sluoksnio majonezu tepti nereikia) ir jais gražiai apibarstome patiekalą.
Juodąsias alyvuoges pjaustome į 4 dalis, apdėliojame salotas. Pagamintas salotas palaikome šaldytuve apie 12 valandų, prieš patiekiant ant stalo kraštus apdėliojame „Pringles“ traškučiais.
Salotas kūriau ne aš, bet radau ir padariau dukrytės krikštynoms, stalą puošia super, be to dar ir skanu.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Vita
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Zita
2017-02-09 09:36
Labai.grazi puosmena stalui.dar negaminau skonis pagal sudeti.taip pat turetu buti skanus.butinai pasigaminsiu
Lina
2015-06-11 13:14
cipsai skaniausi
Janina
2015-02-06 19:52
Labai grażiai manau ir skaniai.
Genutė
2014-10-26 13:33
Tik nesupratau kaip padaryti ,kaip išimti iš indo
Angelė
2014-05-04 13:31
Mano visi kolegos darbe yra ne lietuviai,tai jie buvo sužavėti,fotografavo,gyrė,o ypač filipinietis,jam labai patiko skonis su čipsais.Dėkoju Vitai.