Salotos “Saulėgrąža”

Salotos “Saulėgrąža”
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, traškučiai, pakeliuose, 1 vienetas
  • Krapai
  • Kukurūzai, konservuoti, skardinėse, 1 vienetas
  • Morkos, 2 vienetai
  • Porai
  • Vištienos filė, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Majonezas
  • Pievagrybiai, marinuoti, 200 gramų
  • Druska
  • Aliejus
Gaminimo instrukcija:

Vištienos filė nuplauti, nusausinti ir plonai išmušti. Išmuštą mėsą supjaustyti smulkiais šiaudeliais, pasūdyti, sumaišyti su šaukštu aliejaus ir apkepti įkaitintoje keptuvėje. Marinuotus pievagrybius nusausinti ir supjaustyti ketvirčiais. Kiaušinius kietai išvirti ir smulkiai sutarkuoti. Porą nuplauti ir suraikyti siauriais žiedeliais. Morkas išvirti, ataušinti, nulupti ir smulkiai sutarkuoti. Ant lėkštės dugno sudėti vištienos filė, aptepti plonu majonezo sluoksniu. Iš eilės dėti kitus produktus: morkas, grybus, porus, kiaušinius, kiekvieną sluoksnį aptepti majonezu, tada suberti konservuotus kukurūzus (jų majonezu tepti nereikia). Ant lėkštės kraštų aplink mišrainę viena arba dviem eilėmis išdėlioti bulvių traškučius, kad atrodytų kaip saulėgrąža. Mišrainę puošti krapais ir tiekti. Skanaus!

Receptą atsiuntė: Jurgita
» Rašyti komentarą