Salotos „Salsa Criolla“

Salotos „Salsa Criolla“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Paprika, geltona, 1 vienetas
  • Paprika, raudona, 1 vienetas
  • Paprika, raudona, dribsniai, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, žalia, 1 vienetas
  • Petražolės, smulkintos, 0.2 stiklinės
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Alyvuogių aliejus, 0.3 stiklinės
  • Actas, 0.2 stiklinės
  • Druska
Gaminimo instrukcija:

Išimame paprikų sėklas.
Paprikas, pomidorus ir svogūną supjaustome smulkiais kubeliais.
Viską sumaišome viename dubenyje su susmulkintomis petražolėmis, grūstais paprikų dribsniais, actu, aliejumi bei prieskoniais.
Patikiame prie mėsos patiekalų.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Eglė
» Rašyti komentarą