Salotos „Karnavalas“

Salotos „Karnavalas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai, malti
  • Morkos, virtos, 1 vienetas
  • Pomidorai, vyšniniai
  • Garstyčios, sausos, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Vištiena, virta, 100 gramų
  • Kiaušiniai, kietai virti, 3 vienetai
  • Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
  • Batonas, 100 gramų
  • Marinuoti agurkai, 2 vienetai
  • Dešra, 100 gramų
  • Druska
  • Žalumynai
  • Vyno actas, arba obuolių sidras, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Dešra supjaustoma kubeliais.
Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais.
Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami.
Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais.
Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min.
Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai.
Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu.
Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Irma
» Rašyti komentarą