Salotos „Karnavalas“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai, malti
- Morkos, virtos, 1 vienetas
- Pomidorai, vyšniniai
- Garstyčios, sausos, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, virta, 100 gramų
- Kiaušiniai, kietai virti, 3 vienetai
- Alyvuogių aliejus, 5 valgomieji šaukštai
- Batonas, 100 gramų
- Marinuoti agurkai, 2 vienetai
- Dešra, 100 gramų
- Druska
- Žalumynai
- Vyno actas, arba obuolių sidras, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Dešra supjaustoma kubeliais.
Virta vištieną supjaustoma mažais gabaliukais.
Kiaušiniai ir morkos sutarkuojami.
Marinuoti agurkai susmulkinami mažais kubeliais.
Susmulkintas svogūnas užpilamas 1 šaukštu aliejaus bei 1 šaukštu vyno acto ir paliekamas 30 min.
Balta duona supjaustoma kubeliais ir pakepinama keptuvėje su 2 šaukštais aliejaus.
Padažui sumaišomos viename dubenyje garstyčios, citrinos sultys, 1 šaukštas vyno acto, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus, pipirai, druska ir žalumynai.
Sudėkite į dubenį visus ingredientus (išskyrus duoną), ant viršaus suberkite duonos kubelius ir viską apšlakstykite padažu.
Puoškite pomidorų skiltelėmis ir žalumynais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą