Salotos „Kankorėžiai“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, virtos, 4 vienetai
- Juodieji pipirai, malti
- Kukurūzai, konservuoti, skardinė, 1 vienetas
- Migdolai, 1.5 stiklinės
- Rozmarinas, šakelės, 5 vienetai
- Svogūnai, 1 vienetas
- Vištiena, karšto rūkymo, 200 gramų
- Majonezas
- Pienas, 200 gramų
- Druska
Gaminimo instrukcija:
Vietoje rozmarino šakelių dekoravimui galite panaudoti švarias pušies šakeles.
Bulves nulupkite ir kartu su vištiena supjaustykite kubeliais.
Svogūną susmulkinkite.
Sūrį sutarkuokite.
Viską sumaišome su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais.
Iš mišrainės suformuokite du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu.
Papuoškite migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-12-19 11:43
Sumaišė juk, vietoje pieno sūris. Naudokitės ir savo galvele 

2017-12-07 21:02
Kokį sūrį? Ingredientų kiltyje nėra nurodyta!
2014-12-23 09:15
ir valgom uzsigerdami pienu ))
2013-08-16 14:09
tikrai labai skanu 

2017-12-27 16:06