Salotos „Gėlytė“

Salotos „Gėlytė“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ridikėliai, 1
  • Bulvės, 1
  • Agurkai, švieži
  • Kiaušiniai, 1
Papuošimui:
  • Svogūnų laiškai, 1 žiupsnelis
  • Salotos
  • Sultenė , 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
  1. Ridikėlius supjaustyti riekelėmis, bulvę ir agurką – ne apvaliais, o šiek tiek ovališkais griežinėliais.

  2. Kiaušinį išvirti ir supjaustyti į gėlytę iš 8 dalių. Indelyje išdėlioti kaip parodyta nuotraukoje.

  3. Papuošti mažyčiais salotos lapeliais, keliais svogūno laiškai ir sultene. Skanaus.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: silva
» Rašyti komentarą