Salotos „Emilija“

Salotos „Emilija“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Citrinos, 1 vienetas
  • Juodieji pipirai, malti
  • Pomidorai, 4 vienetai
  • Porai, 0.5 vieneto
  • Alyvuogių aliejus
  • Juodosios alyvuogės, 9 vienetai
  • Druska
  • Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:

Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį.
Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais.
Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras.
Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Emilija
» Rašyti komentarą