Salotos „Emilija“

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Agurkai, 1 vienetas
- Citrinos, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, 4 vienetai
- Porai, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus
- Juodosios alyvuogės, 9 vienetai
- Druska
- Žiediniai kopūstai, 1 vienetas
Gaminimo instrukcija:
Pomidorus,agurkus bei alyvuoges supjaustome kubeliais ir sudedame į dubenį.
Pasiimame porą ir supjaustome griežinėliais.
Paimame karščiui atsparų dubenį, dedame į jį žiedinį kopūsta, užpilame verdančiu vandeniu, palaikome 3-4 min., nupilame vandenį, susmulkiname ir dedame į dubenį kuriame yra pomidorai, agurkai, alyvuogės bei poras.
Kai jau viskas sudėta į dubenį išspaudžiame iš citrinos sultis (apie 2 šaukštus), pilame į dubenį, tuomet pilame alyvuogių aliejų, dedame druskos bei pipirų (pagal skonį) ir viską gerai išmaišome.
Skanaus!
» Rašyti komentarą