Salotos "Atėnai"

Salotos "Atėnai"
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Agurkai, 1 vienetas
  • Česnakai, padažui, 2
  • Juodieji pipirai, malti, padažui
  • Pomidorai, 3 vienetai
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Svogūnai, padažui, 0.5 vieneto
  • Vištienos filė, 250 gramų
  • Jogurtas, natūralus, padažui, 250 gramų
  • Druska, padažui
  • Aliejus, kepinimui, 3 valgomieji šaukštai
  • Žalumynai, padažui, 1 valgomasis šaukštas
  • Pekino kopūstas, 300 gramų
  • Provanso žolelės
Gaminimo instrukcija:

Vištieną supjaustome juostelėmis.
Pakepiname smulkintus svogūnus (2 min.), po to sudedame vištieną, prieskonius ir kepiname apie 10 min.
Susmulkiname kopūstą, agurką, pomidorus.
Padažui skirtus produktus sumaišome.
Viską sumaišome, apibarstome SANTA MARIA Provanso prieskoninėmis žolelėmis ir patiekiame su padažiuku.
Skanu ir greita :)
Papuošimui naudojau petražoles ir alyvuoges.

Receptą atsiuntė: Alicija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Ha
2013-08-09 18:35
Italijos virtuvė nors salotos vadinasi "Atėnai". Įdomiai.