Saldžių bulvių ir avinžirnių karis

Saldžių bulvių ir avinžirnių karis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, saldžiosios, 3 vienetai
  • Cukrus, rudasis, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Česnakai, 5
  • Kalendra, 1 sauja
  • Pomidorai, trinti, 280 gramų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Žirniai, nuto (kitaip avinžirniai), 1 stiklinė
  • Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Grietinė, 1 stiklinė
  • Sultinys, daržovių, 850 mililitrų
  • Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:

Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti.
Pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnaką keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Pridėti kario prieskonių ir kepti apie 1 minutę.
Tuomet sudėti supjaustytas apvirtas bulves, sutrintus pomidorus, žirnelius, smulkintą kalendrą, supilti sultinį ir rudąjį cukrų.
Patroškinti ant vidutinės ugnies apie 30 min.
Prieš patiekiant pridėti grietinės ir gerai išmaišyti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Tamara
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Sakote
2017-04-17 21:28
bulves reikia išvirti, o jau pjaustyti apvirtas bulves. Pagaliau, ar įmanoma sužinoti, kiek laiko reikia VIRTI ( ne kepti) bulves.