Saldžių bulvių ir avinžirnių karis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Bulvės, saldžiosios, 3 vienetai
- Cukrus, rudasis, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Česnakai, 5
- Kalendra, 1 sauja
- Pomidorai, trinti, 280 gramų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Žirniai, nuto (kitaip avinžirniai), 1 stiklinė
- Alyvuogių aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Grietinė, 1 stiklinė
- Sultinys, daržovių, 850 mililitrų
- Karis, 3 arbatiniai šaukšteliai
Gaminimo instrukcija:
Nuskustas bulves išvirti pasūdytame vandenyje ir nusunkti.
Pakepinti susmulkintus svogūnus ir česnaką keptuvėje su šiek tiek aliejaus.
Pridėti kario prieskonių ir kepti apie 1 minutę.
Tuomet sudėti supjaustytas apvirtas bulves, sutrintus pomidorus, žirnelius, smulkintą kalendrą, supilti sultinį ir rudąjį cukrų.
Patroškinti ant vidutinės ugnies apie 30 min.
Prieš patiekiant pridėti grietinės ir gerai išmaišyti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2017-04-17 21:28