Saldžios pynutės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Kefyras, 150 mililitrų
- Druska
- Sviestas, 40 gramų
- Mielės, sausos, 1 arbatinis šaukštelis
- Vanilinis cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Į išsijotus miltus sudėkite sausas mieles ir išmaišykite. Tada supilkite kambario temperatūros kefyrą, įmuškite kiaušinį, supilkite ištirpintą sviestą, berkite druskos, cukraus ir išminkykite tešlą. Palikite ją 30 minučių iškilti šiltoje vietoje (turi padidėti du kartus).
Padalinkite tešlą į lygias dalis ir formuokite pynutes.
Pynutes dėkite į kepimo skardą, išklotą kepimo popieriumi ir kepkite įkaitintoje orkaitėje, kol pyragėliai taps gražios auksinės spalvos.
Pynutes pabarstykite miltiniu arba paprastu cukrumi.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-04-11 16:19
O man nieko nesigavo, nors dariau idealiai pagal recepta 

2014-04-10 17:34
Ir cukrus apibarstytas dedant i orkaite...
2014-04-10 16:07
nuotraukoj sluoksniuotos teslos pynutes,o ne mielines
2014-04-12 17:13
Receptas su DIDELIAIS nukrypimais.