Saldžiarūgštis vištienos troškinys

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Vištienos sultinys, 250 mililitrų
- Vištienos filė, 200 gramų
- Konservuoti žirneliai, 135 gramai
- Sojos padažas, 50 gramų
- Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
- Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
- Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėsą supjaustyti juostelėmis.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir druska. Šiuo marinatu apipilti vištieną ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.
Įkaitinti aliejų keptuvėje, suberti vištieną ir, nuolat maišant, kepti 4-5 min. Dėti žirnelius.
Krakmolą ištirpinti sultinyje ir užpilti ant vištienos. Troškinti 3-4 min, kol padažas sutirštės.
Patiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą