Saldžiarūgštis vištienos troškinys

Saldžiarūgštis vištienos troškinys
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos sultinys, 250 mililitrų
  • Vištienos filė, 200 gramų
  • Konservuoti žirneliai, 135 gramai
  • Sojos padažas, 50 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 1 valgomasis šaukštas
  • Cukrus, 1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą supjaustyti juostelėmis.

  2. Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir druska. Šiuo marinatu apipilti vištieną ir palikti šaldytuve pusvalandžiui.

  3. Įkaitinti aliejų keptuvėje, suberti vištieną ir, nuolat maišant, kepti 4-5 min. Dėti žirnelius.

  4. Krakmolą ištirpinti sultinyje ir užpilti ant vištienos. Troškinti 3-4 min, kol padažas sutirštės.

  5. Patiekti su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą