Saldžiarūgštis garstyčių ir kaparėlių padažas

Saldžiarūgštis garstyčių ir kaparėlių padažas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, lapelis, 1 vienetas
  • Cukrus, 1.5 valgomojo šaukšto
  • Juodieji pipirai, malti
  • Garstyčios, sėklos, 1 arbatinis šaukštelis
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Kaparėliai, 3 valgomieji šaukštai
  • Garstyčių padažas, 4 valgomieji šaukštai
  • Sultys, citrinų, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Dubenyje sumaišome garstyčių padažą, cukrų, sultis ir garstyčių sėklas, viską gerai išsukame, kad ištirptų cukrus.
Tuomet palengva pilame aliejų ir plakame, kad viskas gerai susimaišytų.
Galiausiai sudedame kaparėlius, gausiai įberiame pipirų (jei nemėgstate aštriai dėkite pipirų mažai), išmaišome ir supylę padažą į dubenėlį papuošiame baziliko lapeliu.
Šį atšaldytą padažą labai mėgstu prie rūkytos žuvies.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Rasa
» Rašyti komentarą