Saldžiarūgštė vištiena su ryžiais

Saldžiarūgštė vištiena su ryžiais
sultinga saldžiarūgštė vištiena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Ananasai, konservuoti, 0.5 skardinės
  • Vištiena, sparneliai, 1 kilogramas
  • Sojos padažas, 4 arbatiniai šaukšteliai
  • Citrinos, 3 vienetai
  • Druska, 2 žiupsneliai
  • Medus, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Pipirai
Gaminimo instrukcija:
  1. Sparnelius supjaustyti į dvi dalis (maža kulšelė ir pats sparnelis), sudėti į gilų indą ir užpilti ananasų sultimis iš skardinės nuo konservuotų ananasų. Tada išspausti citrinos sultis, berti žiupsnelį druskos, pipirų, dėti pusė šaukštelio medaus ir sojos padažo. Viską gerai pamaišyti ir palikti marinuotis 1 - 2 val.

  2. Sudėti vištieną į kepimo skardą, užpilti marinatu ir kepti 175°C temp. orkaitėje, kol ims švelniai ruduoti viršus. Tada apversti ir taip pat kept,i kol pradės ruduoti. Likus 10 min. iki kepimo pabaigos, suberti ananasų gabalėlius (supjaustyti maždaug 1X1 cm kubeliais) ir uždarius palikti.

  3. Išvirti ryžius (be prieskonių).

  4. Vištieną patiekti su ryžiais, o juos pagardinti marinatu nuo vištienos.

    Skanaus.

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Rita
» Rašyti komentarą