Saldžiarūgštė vištiena su daržovėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai
- Krakmolas, 100 gramų
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Morkos, 1 vienetas
- Muskatas
- Paprika, 1 vienetas
- Žirniai, saldžios ankštys, 1 sauja
- Vištienos filė, 500 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 2 vienetai
- Actas, ryžių arba citrinos sultys, 1 valgomasis šaukštas
- Degtinė, 1 valgomasis šaukštas
- Druska
- Aliejus, kepimui
Gaminimo instrukcija:
Daržoves nuplauname ir supjaustome: papriką ir morką juostelėmis, česnaką kubeliais. Pakepiname keptuvėje su trupučiu aliejaus ir prieskoniais-druska, pipirais bei muskato riešutu.
Vištieną supjaustome maždaug 2-3 cm dydžio kvadratėliais, pavilgome į išplaktą kiaušinio baltymą, apvolioti krakmole ir kepame gerai įkaitintame aliejuje. Į gilią keptuvę pilame degtinės, ryžių acto, šlakelį aliejaus ir medų. Tirpiname, kol medus išsileidžia, tuomet dedame iškeptą vištieną ir kartu dar viską pamaišius patroškiname. Daržoves galima sumaišyti su mėsa arba patiekti atskirai. Skanaus :)
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-11-17 21:49
niam niam skanumėlis
2011-01-31 09:48