Saldžiarūgštė kiauliena (Tang Cu Liji)

Saldžiarūgštė kiauliena (Tang Cu Liji)
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 450 gramų
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Česnakai, smulkintas, 2 skiltelės
Kepimui:
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
Varškės kremui:
  • Krakmolas, 0.5 stiklinės
Padažui:
  • Obuolių actas, 4 valgomieji šaukštai
  • Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
  1. Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su aliejumi ir druska. Marinuoti 15 min.

  2. Sumaišyti dubenėlyje padažui skirtus ingredientus ir atidėti.

  3. Apvolioti mėsą kiaušinyje, po to krakmole.

  4. Ir kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Pridėti smulkintus česnakus ir supilti padažą. Kepti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą