Saldžiarūgštė kiauliena (Tang Cu Liji)

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 450 gramų
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
- Kiaušiniai, 1 vienetas
- Česnakai, smulkintas, 2 skiltelės
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Krakmolas, 0.5 stiklinės
- Obuolių actas, 4 valgomieji šaukštai
- Pomidorų padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Baltas vynas, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 arbatiniai šaukšteliai
- Druska, 0.5 arbatinio šaukštelio
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Supjaustyti mėsą kubeliais. Sumaišyti su aliejumi ir druska. Marinuoti 15 min.
Sumaišyti dubenėlyje padažui skirtus ingredientus ir atidėti.
Apvolioti mėsą kiaušinyje, po to krakmole.
Ir kepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Pridėti smulkintus česnakus ir supilti padažą. Kepti, kol sutirštės. Patiekti su ryžiais.
» Rašyti komentarą