Saldžiarūgščiai baklažanai

Saldžiarūgščiai baklažanai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Baklažanai, 1 vienetas
  • Druska, 1 valgomasis šaukštas
  • Sojos padažas, 0.5 stiklinės
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
  • Česnakai, 2 skiltelės
  • Čili, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
  1. Baklažanus supjaustyti šiaudeliais ir 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.

  2. Baklažanus nuvarvinti ir kepinti kartu su smulkintu česnaku ir čili keptuvėje su aliejumi.

  3. Kelias minutes apkepusius baklažanus užpilti mišiniu iš sojos padažo ir medaus. Dar kelias minutes apkepinti. Skanaus!

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Laimonas
» Rašyti komentarą