Saldžiarūgščiai baklažanai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Baklažanai, 1 vienetas
- Druska, 1 valgomasis šaukštas
- Sojos padažas, 0.5 stiklinės
- Medus, 2 valgomieji šaukštai
- Aliejus, 1 valgomasis šaukštas
- Česnakai, 2 skiltelės
- Čili, 0.5 vieneto
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Baklažanus supjaustyti šiaudeliais ir 10 minučių pamirkyti sūriame vandenyje.
Baklažanus nuvarvinti ir kepinti kartu su smulkintu česnaku ir čili keptuvėje su aliejumi.
Kelias minutes apkepusius baklažanus užpilti mišiniu iš sojos padažo ir medaus. Dar kelias minutes apkepinti. Skanaus!
» Rašyti komentarą