Saldžiai aštrūs vištienos gabalėliai su garnyru

Saldžiai aštrūs vištienos gabalėliai su garnyru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Vištienos filė, 2 vienetai
  • Putpelės kiaušiniai, 6 vienetai
  • Žiediniai kopūstai, 0.5 gūželės
  • Sojos padažas, 2 stiklinės
  • Sūris, 50 gramų
  • Krakmolas, 3 valgomieji šaukštai
  • Medus, 2 valgomieji šaukštai
  • Majonezas, 2 valgomieji šaukštai
  • Sezamo sėklos, 2 arbatiniai šaukšteliai
  • Ciberžolė, 0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska, 1 žiupsnelis
  • Malti juodieji pipirai, 1 žiupsnelis
Kepimui:
  • Aliejus, 100 mililitrų
Gaminimo instrukcija:
  1. Vištienos krūtinėlę supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais (kvadratukais, stačiakampiais). Berkite druską, pipirus, ciberžolę. Berkite krakmolą ir gerai išmaišykite. Gabalėliai turėtų apsivelti krakmolu ir tapti sausi.

  2. Įkaitinti keptuvę, supilti aliejų.

  3. Dėti vištienos gabalėlius ir gerai apkepti iš visų pusių. Nepridėkite per daug, jie neturi liestis tarpusavyje. Iškepusius gabalėlius sudėkite į lėkštę, su popieriniu rankšluostuku.

  4. Putpelių kiaušinius išvirkite (nuo užvirimo - 3 minutes). Atvėsinkite ir nulupkite. Perpjaukyte pusiau.

  5. Žiedinį kopūstą apvirkite, kad suminkštėtų (jį galima pakeisti konservuotais žiediniais kopūstais, skonis tikrai nenuvils :)).

  6. Žiedinį kopūstą padalinkite į smulkesnius žiedynus.

  7. Sūrį supjaustykite kubeliais.

  8. Žiedinius kopūstus, kiaušinius, sūrį sumaišykite su druska, pipirais ir majonezu. Galima įdėti krapų, jei mėgstate.

  9. Paskutinis žingsnis: keptuvėje pakepinkite sezamus, pilkite sojų padažą, dėkite medų ir kai viskas ims burbuliuoti sumeskite vštienos gabalėlius, juos maišykite, kad mėsytė apsiveltų sezamų mase.

  10. Į lėkštę dėkite vištienos, ir mišrainės pagardą. Skanaus!

Porcijų skaičius: 4
Receptą atsiuntė: Agnė
» Rašyti komentarą