Saldūs krekeriai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 50 gramų
- Kvietiniai miltai, 250 gramų
- Grietinėlė, 7 arbatiniai šaukšteliai
- Druska
- Sviestas, 100 gramų
- Kondensuotas pienas, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sviestą padedame bent 2 val. į šaldymo kamerą.
Išsijojame miltus į dubenį, viduryje padarome įdubą ir į ją sutarkuojame sviestą.
Viską peiliu sukapojame, kol gaunasi šlapių trupinių masė.
Į trupinius sudedame cukrų, grietinę bei druską.
Tešlai gerai išminkome ir padedame 1 val. į šaldytuvą.
Tuomet tešlą iškočiojame į 5 mm storio blyną ir išspaudžiame apskritus blynelius.
Krekerius sudedame į aliejumi pateptą skardą, aptepame kondensuotu pienu ir kepame apie 20 min. 150 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus paliekame atvėsti ir skanaujame.
Skanaus!
» Rašyti komentarą