Saldus ir nekeptas pyragas

Saldus ir nekeptas pyragas
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Sausainiai, Gaidelis, 180 gramų
  • Kondensuotas pienas, 180 gramų
  • Vafliai, keli lakštai
  • Karamelizuotas kondensuotas pienas, 385 gramai
Gaminimo instrukcija:

Sausainius ir vaflius sulaužyti nedideliais gabaliukais giliami inde. Rududu ir kondensuotą pieną pilti į puodą ir maišant pašildyti, kol neliks gumulėlių. Šiek tiek atvėsintą masę užpilti ant sausainių ir vaflių. Gerai išmaišyti ir dėti į maišelį, spaudžiant formuoti pailgą rutulį. Atšaldyti šaldiklyje kelias valandas. Skanaus :)

Receptą atsiuntė: Raminta
» Rašyti komentarą
» Komentarai
...
2017-03-05 16:29
Ema
2017-03-05 16:28
O kodėl ko reikės skiltyje neparašyta rududu?
vaida
2014-07-01 16:01
Ce panasei kaip tinginys gaunasi
daiva
2013-10-24 18:25
kas tas rududu negyvenu lietuvoje...
...
2011-09-20 17:28
rokeri - tai cia ir yra tinginys