Saldūs bulvių virtinukai

Saldūs bulvių virtinukai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bazilikas, šviežias, smulkintas, 1 sauja
  • Bulvės, saldžiosios, 4 vienetai
  • Česnakai, 1
  • Kiaušiniai, 1 vienetas
  • Kvietiniai miltai, + 2 šaukštai padažui, 2 stiklinės
  • Pienas, nenugriebtas, 1.5 stiklinės
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
  • Sūris, Ricotta, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:

Bulves išvirti pasūdytame vandenyje.
Išvirtas bulves gerai sutrinti ir suminkyti su kiaušiniu, sūriu, baziliku bei miltais.
Iš gautos tešlos suformuokite nedidelius gabaliukus ir paspauskite juos šakute.
Suformuotus kleckiukus dėkite į užvirusį bei šiek tiek pasūdytą vandenį ir virkite, kol visi virtinukai iškils į paviršių.
Padažui gilioje keptuvėje arba puode ištirpinkite sviestą ir pakepinkite jame susmulkintą česnaką.
Tuomet supilkite su miltais išmaišytą pieną, paskaninkite druska ir maišant kaitinkite, kol padažas sutirštės.
Paruoštu padažu užpilkite į lėkštes sudėtus virtinukus.
Patiekite šiltus.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Austėja
» Rašyti komentarą