„Saldukas“

„Saldukas“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 250 gramų
  • Citrinos rūgštis, 1 arbatinis šaukštelis
  • Grietinė, 500 gramų
  • Kondensuotas pienas, 250 gramų
  • Vanilinis cukrus
  • Krekeriai, nesūrūs, 300 gramų
Gaminimo instrukcija:

Cukraus pudrą, grietinę, vanilinį cukrų ir citrinos rūgštį sudėti į indą ir išplakti iki vientisos masės.
Tuomet supilti kondensuotą pieną ir vėl išplakti.
Išplakus sudėti krekerius ir viską išmaišyti arba galima tiesiog sluoksniais dėti krekerius ir pilti išplaktą masę.
Visą šią masę galima supilti į išsiardančią formą, tokiu atveju bus lengviau išimti pyragą. Jei paliksite toje pačioje formoje arba kitokioje kuri neišsiardo, geriau įklokite kepimo popieriaus.
Visą masę nakčiai palikti šaldytuve kad sustingtų.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Gustė
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Rūta
2016-04-10 10:56
Gaminau, labai skanus, tik skystokas. Kita karta ideciau truputi zelatinos
Greta
2011-12-15 13:09
pasidariau dabar saldytuve lauksiu kas gausis ))
Monika
2011-11-27 19:07
o tu žinojai, kad krekerius reikia neatkastus dėt?
Gabyte
2011-11-12 16:17
petras 54
2011-11-11 18:50