Saldi pica - pyragėlis

Saldi pica - pyragėlis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Kvietiniai miltai, 250 gramų
  • Alyvuogių aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Vanduo, šiltas, 150 mililitrų
  • Druska, 0.25 arbatinio šaukštelio
  • Mielės, sausos, 3 gramai
Gaminimo instrukcija:

Įdarui:
150 g maskarponės sūrio
2 šaukštai smulkaus cukraus
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
Vaisiai (bananai, abrikosai, mandarinai, obuoliai ir kiti)

Sausus ingredientus sumaišome tarpusavyje taip pat ir skystus. Vėliau juos sujungiame kartu ir minkome tešlą. Tešlą reikia minkyti ilgai, nemažiau 5 minučių. Tešla turi gautis minkšta ir elastinga. Paliekame padvigubėti apie valandą laiko.

Tešlą padaliname į keturias dalis, kur kiekvieną jų iškočiojame. Dedame įkepimo formą, pabarstytą miltais. Paliekame dar pakilti 15 minučių.

Sumaišome maskarponės sūrį su cukraus pudra bei vanilės ekstraktu. Padaliname ant kiekvienos tešlos gabaliuko ir paskirstom ant paviršiaus. Vaisius supjaustome norimo dydžio gabaliukais ir išdėliojame ant picų.

Kepame orkaitėje 13 - 15 minučių esant 200 C temperatūrai.

Receptą atsiuntė: Gertrūda
» Rašyti komentarą