Saldainiai „Eglutės“

Saldainiai „Eglutės“
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 10 valgomųjų šaukštų
  • Kakava, milteliai, 7 valgomieji šaukštai
  • Lazdyno riešutai, grūsti, 0.5 stiklinės
  • Žemės riešutai, grūsti, 0.5 stiklinės
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Sausainiai, 120 gramų
  • Šokoladas, pieniškas, 250 gramų
  • Sviestas, 20 gramų
Gaminimo instrukcija:

Sumaišykite viename dubenyje grūstus riešutus bei sutrupintus sausainius.
Ištirpinkite puode 15 g sviesto ir įmaišykite į jį kakavą.
Dubenėlyje išplakite kiaušinius bei cukraus pudrą ir gautą masę supilkite į tirpintą sviestą su kakava bei maišant kaitinkite virš vidutinės ugnies, kol masė taps vientisa.
Paruošta mase užpilkite sausainius bei riešutus ir viską gerai išmaišykite.
Iš gautos masės formuokite eglutės formos saldainius ir apglaistykite juos tirpinto šokolado bei 5 g tirpinto sviesto mišiniu.
Palikite, kad viskas sustingtų ir mėgaukitės.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Ieva
» Rašyti komentarą