Ryžių pudingas su šokoladu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Apelsinai, 0.25 vieneto
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Ryžiai, 200 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Pienas, 3,2%, 2 stiklinės
- Šokoladas, juodasis, 50 gramų
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-03-20 16:39