Ryžių pudingas su šokoladu

Ryžių pudingas su šokoladu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Apelsinai, 0.25 vieneto
  • Cukrus, 0.5 stiklinės
  • Ryžiai, 200 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 3,2%, 2 stiklinės
  • Šokoladas, juodasis, 50 gramų
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Supilti į puodą 1 stiklinę pieno, užvirinti. Tada sudėti ryžius ir virti apie 20 min. ant silpnos ugnies. Pastoviai maišyti.
Kiaušinius suplakti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti į juos likusį pieną. Supilti gautą masę į ryžius ir dar virti 10 min.
Padaryti apelsininį šokolado glajų: ištirpinti šokoladą ir sumaišyti su ketvirčio apelsino sultimis.
Sukrėsti pudingą į desertinius indelius, papuošti glajumi ir atšaldyti šaldytuve.

Receptą atsiuntė: Aurelija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
(anonimas)
2011-03-20 16:39
liuks labai skanu tik ryzius verdant daugiau pieno reikia