Ryžių makaronai su krevetėmis

Ryžių makaronai su krevetėmis
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, rudasis, 4 valgomieji šaukštai
  • Česnakai, 4
  • Kalendra, smulkinta, šviežia, 3 valgomieji šaukštai
  • Pupelės, daigai, 2 stiklinės
  • Žemės riešutai, susmulkinti, 3 valgomieji šaukštai
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Rapsų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Makaronai, ryžių miltų, 400 gramų
  • Krevetės be kevalo, 12 vienetų
  • Padažas, žuvies, 6 valgomieji šaukštai
  • Svogūnų laiškai, 2 saujos
  • Sultys, laimo, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:

Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Aurelija
» Rašyti komentarą
» Komentarai
ne
2014-02-26 18:10
ir skamba ir atrodo bjauriai...