Ryžių makaronai su krevetėmis

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, rudasis, 4 valgomieji šaukštai
- Česnakai, 4
- Kalendra, smulkinta, šviežia, 3 valgomieji šaukštai
- Pupelės, daigai, 2 stiklinės
- Žemės riešutai, susmulkinti, 3 valgomieji šaukštai
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Rapsų aliejus, 4 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Makaronai, ryžių miltų, 400 gramų
- Krevetės be kevalo, 12 vienetų
- Padažas, žuvies, 6 valgomieji šaukštai
- Svogūnų laiškai, 2 saujos
- Sultys, laimo, 6 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Sumaišyti žuvies padažą, sojos padažą, laimo sultis ir rudąjį cukrų viename dubenyje.
Supilti aliejų į keptuvę ir pakepinti apvirtas krevetes.
Pastumti krevetes į vieną keptuvės pusę, kitoje pusėje supilti išplaktus kiaušinius ir, iškepus, viską išimti.
Sudėti į keptuvę smulkintą česnaką bei svogūnų laiškus ir kepti, kol svogūnai sukrenta ir sukepa.
Supilti į keptuvę pasiruoštą padažą, sudėti atgal keptas krevetes bei kiaušinius ir maišant patroškinti apie 8-10 min.
Sudėti ryžių makaronus į verdantį vandenį ir pavirti apie 10 min.
Apvirtus ryžius išimti, nusausinti ir sudėti į keptuvę.
Pridėti pupelių daigų ir pakratyti atsargiai, kad neiškristų makaronai.
Viršų pabarstyti žemės riešutais, kalendra ir patiekti.
Skanaus.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2014-02-26 18:10