Ryžių apkepas su varške ir vaisiais

Ryžių apkepas su varške ir vaisiais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
  • Obuoliai, 3 vienetai
  • Ryžiai, 1 stiklinė
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Pienas, 2 stiklinės
  • Vanduo, 1.5 litro
  • Varškė, 200 gramų
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Razinos, 80 gramų
  • Uogienė
  • Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.

Receptą atsiuntė: Ilona
» Rašyti komentarą
» Komentarai
dovile
2011-07-13 13:32
labai skanu. Tik kad aš nepyliau tiek daug vandens. Man aužteko 2,5 stiklinės pieno ir 3 stiklinių vandens