Ryžių apkepas su varške ir vaisiais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 3 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 3 vienetai
- Ryžiai, 1 stiklinė
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Pienas, 2 stiklinės
- Vanduo, 1.5 litro
- Varškė, 200 gramų
- Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
- Razinos, 80 gramų
- Uogienė
- Vanilinis cukrus
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirti piene, praskiestame vandeniu.
Į atvėsintą ryžių košę sudėti sutrintą varškę, suplaktus 2 kiaušinius su cukrumi, vanilę, razinas, obuolių kubelius. Išmaišyti.
Gautą masę sukrėsti į sviestu pateptą kepimo indą, viršų patepti grietine, sumaišyta su kiaušiniu ir kepti 220 laipsnių orkaitėje, kol apkepo viršus paruduos.
Patiekti su uogiene.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2011-07-13 13:32