Ryžių apkepas su tunu

Ryžių apkepas su tunu
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai, 3
  • Juodieji pipirai, malti
  • Ryžiai, 250 mililitrų
  • Svogūnai, 1 vienetas
  • Kiaušiniai, 4 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
  • Tunas, konservuotas, 350 gramų
  • Parmezano sūris, 60 gramų
  • Druska
  • Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
  • Sviestas, 60 gramų
  • Sultinys, vištienos, 0.5 litro
  • Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:

Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.

Receptą atsiuntė: Angelė
» Rašyti komentarą