Ryžių apkepas su tunu

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 3
- Juodieji pipirai, malti
- Ryžiai, 250 mililitrų
- Svogūnai, 1 vienetas
- Kiaušiniai, 4 vienetai
- Kvietiniai miltai, 1 stiklinė
- Tunas, konservuotas, 350 gramų
- Parmezano sūris, 60 gramų
- Druska
- Aliejus, 2 valgomieji šaukštai
- Sviestas, 60 gramų
- Sultinys, vištienos, 0.5 litro
- Kepimo milteliai, 1 arbatinis šaukštelis
Gaminimo instrukcija:
Ryžius išvirkite sultinyje ir palikite išbrinkti.
Iš 2 kiaušinių, sviesto, šiek tiek druskos ir su kepimo milteliais sumaišytų miltų pasigaminkite tešlą.
Virtus ryžius sumaišykite su nusunktu tunu, 2 kiaušiniais, susmulkintais svogūnais, išspaustu česnaku, tarkuotu parmezano sūriu bei prieskoniais.
Dviem trečdaliais pasigamintos tešlos išklokite aliejumi išteptos kepimo formos dugną ir kraštus.
Į tešla išklotą kepimo formą sudėkite ryžių bei tuno įdarą ir apkepo viršų užklokite likusia tešla.
Kepkite apie 50 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Skanaus.
» Rašyti komentarą