Ryžių apkepas su obuoliais

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cinamonas
- Cukrus, 4 valgomieji šaukštai
- Obuoliai, 8 vienetai
- Ryžiai, 400 gramų
- Kiaušiniai, 3 vienetai
- Vanduo, 1 litras
- Sviestas, 2 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Į verdantį vandenį suberti nuplautus ryžius. Kai ryžiai išvirs, sudėti sviestą. Į paruoštą formą dėti 1 eilę ryžių, 2 eiles skiltelėmis pjaustytų obuolių, apibarstytų cinamonu ir cukrumi. Ant kiekvienos obuolių eilės užpilti gerai išplaktų kiaušinių. Kepama orkaitėje 15—30 min. Gali būti paduodamas šiltas arba šaltas. Prie apkepo paduodamas saldus šaltas pienas.
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2010-07-23 10:02







2009-12-28 23:46
neskanu 

2008-12-10 19:04
Virsutini sluoksni turbut geriau daryti ne ryziu, o obuoliu... kita karta taip ir darysiu, nes virsutinis ryziu sluoksnis sikart kepdamas apdziuvo ir tapo kietokas
O siaip patiekalas "valgomas"
ir su pienu skanu... nors saltas (kaip recepte parasyta) asmeniskai man tikrai nepatiko.


2012-12-10 19:55