Rytietiška kiauliena

Rytietiška kiauliena
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Kiauliena, 0.5 kilogramo
  • Česnakai, 4 skiltelės
  • Austrių padažas, 3 valgomieji šaukštai
  • Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
  • Rudasis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
  • Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
  • Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
  • Vištienos sultinys
Kepimui:
  • Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
  1. Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.

  2. Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.

  3. Česnakus susmulkinti.

  4. Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.

  5. Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.

Porcijų skaičius: 2
Receptą atsiuntė: Dorianas
» Rašyti komentarą