Rytietiška kiauliena

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Kiauliena, 0.5 kilogramo
- Česnakai, 4 skiltelės
- Austrių padažas, 3 valgomieji šaukštai
- Sojos padažas, 2 valgomieji šaukštai
- Rudasis cukrus, 2 valgomieji šaukštai
- Krakmolas, 2 valgomieji šaukštai
- Maltas imbieras, 1 arbatinis šaukštelis
- Vištienos sultinys
- Alyvuogių aliejus, 3 valgomieji šaukštai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 2
Mėsą nuplauti ir supjaustyti nedideliais kubeliais.
Sojų padažą sumaišyti su cukrumi ir krakmolu. Šiuo mišiniu gerai ištrinti mėsą ir 30 min. padėti į šaldytuvą pasimarinuoti.
Česnakus susmulkinti.
Keptuvėje įkaitinti aliejų ir sudėti česnakus, maltą imbierą ir mėsą. Galima supilti ir likusį marinatą. Nuolat maišant, apkepti. Supilti austrių padažą, vištienos sultinį ir apie 10 min. patroškinti.
Patiekti su ryžiais. Galima pabarstyti sezamų sėklomis.
» Rašyti komentarą