Rūtos įdaryti pomidorai

Rūtos įdaryti pomidorai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Juodieji pipirai
  • Muskatas
  • Pomidorai, 10 vienetų
  • Svogūnai, 2 vienetai
  • Kiaulės kumpis, 200 gramų
  • Veršiena, 200 gramų
  • Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
  • Džiūvėsėliai, riekėmis, 2 vienetai
  • Druska
  • Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:

Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.

Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".

Receptą atsiuntė: Rūta St.-Kaučikienė
» Rašyti komentarą