Rūtos įdaryti pomidorai

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Pomidorai, 10 vienetų
- Svogūnai, 2 vienetai
- Kiaulės kumpis, 200 gramų
- Veršiena, 200 gramų
- Batonas, prancūziškas, 1 vienetas
- Džiūvėsėliai, riekėmis, 2 vienetai
- Druska
- Sviestas, 1 valgomasis šaukštas
Gaminimo instrukcija:
Nupjauti pomidorų viršūnėles, išskobti ir įdaryti faršu: veršieną ir kumpį smulkiai sukapoti ir ištroškinti svieste, įdėti prancūziško batono be plutos, svieste pakepintų svogūnų, truputį muskato, pipirų, druskos ir pomidorų minkštimą be sėklų. Išmaišyti, įdaryti pomidorus, uždengti viršūnėlėmis, pabarstyti džiūvėsėliais, ant kiekvieno pomidoro uždėti po gabaliuką sviesto ir 15 min. pašauti į orkaitę. Kepant galima uždėti keletą šaukštų grietinės.
Receptas iš "Lietuvos virėja blogo".
» Rašyti komentarą