Rusiški koldūnai

Rusiški koldūnai
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukrus
  • Juodieji pipirai, malti
  • Svogūnai, 3 vienetai
  • Kiauliena, 300 gramų
  • Jautiena, 300 gramų
  • Kiaušiniai, 2 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 700 mililitrų
  • Vanduo, 250 mililitrų
  • Druska
  • Kukurūzų miltai, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Kvietinius ir kukurūzų miltus persijoti, viduryje padaryti duobutę, įmušti kiaušinius, įpilti vandens, įberti druskos ir užmaišyti standžią tešlą.
Tešlą suvynioti į drėgną skepetą arba į sudrėkintą maistinę plėvelę ir palikti brinkti 30-40 min.
Įdarui mėsą su svogūnais sumalti.
Įberti druskos, pipirų, cukraus ir išminkyti.
Tešlą iškočioti ir gaminti koldūnus (jei turite tam skirtą formą tai su ja, jei neturite galite ir be jos).
Užkaisti vandenį, kai užvirs, tuomet įdėkite druskos ir sudėkite kodūnus.
Virkite apie 10 min.
Patiekite su sviestu, grietine, krienų padažu ir kt.
Skanaus!

Receptą atsiuntė: Mia30
» Rašyti komentarą
» Komentarai
antanas
2012-02-02 08:59