Rusiškas sūrio pyragas

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukrus, 0.5 stiklinės
- Kava, espresso, 0.25 stiklinės
- Vanilė, 1 arbatinis šaukštelis
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Pienas, 1 stiklinė
- Šokoladas, pieniškas, 80 gramų
- Likeris, kavos, 0.25 stiklinės
- Sviestas, ištirpintas + 1 šaukštas, 0.25 stiklinės
- Varškės sūris, 400 gramų
- Šokoladas, baltasis, 80 gramų
- Krekeriai, nesūrūs, grūsti, 1 stiklinė
Gaminimo instrukcija:
Įkaitiname orkaitę iki 175 laipsnių temperatūros.
Grūstus krekerius sumaišome su 0,25 stiklinės tirpinto sviesto ir gauta mase išklojame kepimo formos dugną. Kepimo formą patartina iškloti folija.
Dideliame dubenyje su plaktuvu ištriname varškės sūrį iki vientisos masės.
Tuomet supilame cukrų, kavą, pieną, kavos likerį, įdedame 1 šaukštą tirpinto sviesto bei vanilę ir viską gerai išmaišome.
Galiausiai įmaišome kiaušinius ir gautą masę supilame į kepimo formą ant krekerių pagrindo.
Kepame apie 40 min.
Iškeptą pyragą paliekame atvėsti ir atvėsusį padėti bent 4 val. į šaldytuvą.
Prieš patiekiant pyragą apšlakstykite tirpintais pienišku bei baltuoju šokoladais.
Skanaus.
» Rašyti komentarą