Rusiška mišrainė su grybais

Rusiška mišrainė su grybais
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Bulvės, 1 vienetas
  • Morkos, 1 vienetas
  • Svogūnai, 0.5 vieneto
  • Svogūnai, laiškai
  • Rauginti agurkai, 0.5 vieneto
  • Rauginti kopūstai, 2 valgomieji šaukštai
  • Druska
  • Grietinė, 1 valgomasis šaukštas
  • Burokėliai, 1 vienetas
  • Grybai, konservuoti, 4 vienetai
Gaminimo instrukcija:

Bulvė, morka, burokėlis (virti), raugintas agurkas, svogūnas supjaustomi kubeliais ar gabalėliais, pridedama kopūstų ir palaistoma grietine ar salotų padažu. Viskas pasūdoma ir išmaišoma. Apibarstoma smulkiai supjaustytais svogūnų laiškais. Puošiama smulkiais grybais ir daržovėmis, įeinančiomis į mišrainės sudėtį.

» Rašyti komentarą
» Komentarai
Nataška
2012-11-24 22:14
Kaip ir lietuviai nesupranta,kaip galima valgyti cepelinus su daržovėm,nors jie iš bulvių ir mėsos
airidka
2011-10-11 15:51
nors db galiu ramiai toalete pasedeti ir daznai
donatas
2010-12-24 12:37
as
2010-07-23 18:03
Siandien gaminau. Labai idomus ir grazus patiekalas gavosi, atrode tikrai neiprastai ir skonis geras.
Inga
2010-04-08 23:15
abuciuotas:
Labai skanu ir viskas cia tinka