Ruletas su šokoladiniu įdaru

Ruletas su šokoladiniu įdaru
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
  • Cukrus, 100 gramų
  • Krakmolas, 20 gramų
  • Lazdyno riešutai, 100 gramų
  • Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
  • Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
  • Kvietiniai miltai, 80 gramų
  • Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
  • Šokoladas, juodasis, 100 gramų
  • Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.

Receptą atsiuntė: Neda
» Rašyti komentarą