Ruletas su šokoladiniu įdaru

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Cukraus pudra, 2 valgomieji šaukštai
- Cukrus, 100 gramų
- Krakmolas, 20 gramų
- Lazdyno riešutai, 100 gramų
- Kiaušiniai, baltymai, 4 vienetai
- Kiaušiniai, tryniai, 8 vienetai
- Kvietiniai miltai, 80 gramų
- Grietinėlė, 35%, 200 mililitrų
- Šokoladas, juodasis, 100 gramų
- Sviestas, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
Orkaitę įkaitinti iki 200 laipsnių.
Trynius suplakti su cukrumi. Plakti tol, kol masė pabals. Į trynių masę suberti miltus ir išmaišyti.
Baltymus suplakti, įdėti krakmolą ir atsargiai įmaišyti į trynių masę.
Skardą padengti kepimo popieriumi, patepti sviestu ir sukrėsti tešlą taip, kad sluoksnis būtų 1 cm storio.
Kepti 12-15 min. Susukti paplotį, kol šiltas.
Ant karštos vandens vonelės ištirpinti šokoladą, į šokoladą įpilti 5 šaukštelius grietinėlės.
Likusią grietinėlę suplakti ir sumaišyti su šokoladine mase.
Riešutus susmulkinti ir sudėti į šokoladinę masę kartu su 1 šaukšteliu cukraus pudros. Išmaišyti.
Atsargiai atsukti paplotį ir ištepti kremu, vėl susukti. Apibarstyti cukraus pudra.
» Rašyti komentarą