Rūkytos kiaulės ausytės

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai
- Kiaulės ausys
- Majonezas
- Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:
Kiaulių ausis įtriname prieskoniais, česnaku, marinuojame majoneze kokią parą. Tada ausyje praduriam skylutę, veriame stipresnį siulą ir rūkome rūkykloje, kol gražiai paruduos, tada nuimame siūlus ir dedame į katiliuką su verdančiu, pasūdytu vandeniu. Virti kažkur 1,5 - 2 val. kol bus minkštos. Kai išvirs išimti iš vandens ir išdėlioti ant padėklo, kad auštant nesiliestų viena su kita.
Skanaus!
» Rašyti komentarą
» Komentarai
2012-06-05 19:52
Nuostabu! Kiekviena savaitgali isrukau savo vyreliui, jam prie alaus pats ta, kerta kaip reikalas
!

2015-04-30 00:00