Rūkytos kiaulės ausytės

Rūkytos kiaulės ausytės
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Česnakai
  • Kiaulės ausys
  • Majonezas
  • Prieskoniai
Gaminimo instrukcija:

Kiaulių ausis įtriname prieskoniais, česnaku, marinuojame majoneze kokią parą. Tada ausyje praduriam skylutę, veriame stipresnį siulą ir rūkome rūkykloje, kol gražiai paruduos, tada nuimame siūlus ir dedame į katiliuką su verdančiu, pasūdytu vandeniu. Virti kažkur 1,5 - 2 val. kol bus minkštos. Kai išvirs išimti iš vandens ir išdėlioti ant padėklo, kad auštant nesiliestų viena su kita.

Skanaus!

Receptą atsiuntė: Vitka
» Rašyti komentarą
» Komentarai
Justas
2015-04-30 00:00
Savaitgali bandysim.
Ieva
2012-06-05 19:52
Nuostabu! Kiekviena savaitgali isrukau savo vyreliui, jam prie alaus pats ta, kerta kaip reikalas !