Rukolos salotos su grūdėta varške ir vytinta mėsa

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Citrinos, padažui, 0.3 vieneto
- Cukrus, padažui, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Graikiniai riešutai, padažui
- Krapai, smulkinti, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Paprika, 1 vienetas
- Pomidorai, vyšniniai, 12 vienetų
- Salotos, aisbergo, 50 gramų
- Salotos, frize, 50 gramų
- Jautienos kumpis, vytintas, 50 gramų
- Saulėgrąžų aliejus, padažui, 35 mililitrai
- Vanduo, padažui, 2 valgomieji šaukštai
- Varškė, grūdėta, 6 valgomieji šaukštai
- Druska, padažui, 0.3 arbatinio šaukštelio
- Sviestas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
- Gražgarstė, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:
2 didelės porcijos.
Pasidaryti užpilą salotoms: sudėti į mikserį visus padažo ingredientus ir sutrinti.
Į lėkštę sudėti suplėšytas salotas ir rukolą.
Ant žalumynų dėti paprikos kubelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.
Tada gausiai viską aplaistyti padažu.
Apliejus padažu, sudėti vytintos mėsos gabaliukus ir pabarstyti grūdėtos varškytės.
Valgyti su pakepintu svieste batonu, skanintu trintais česnakais.
» Rašyti komentarą