Rukolos salotos su grūdėta varške ir vytinta mėsa

Rukolos salotos su grūdėta varške ir vytinta mėsa
Akcijos:
TAIP
NE
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Ingredientai:
  • Citrinos, padažui, 0.3 vieneto
  • Cukrus, padažui, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Graikiniai riešutai, padažui
  • Krapai, smulkinti, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Paprika, 1 vienetas
  • Pomidorai, vyšniniai, 12 vienetų
  • Salotos, aisbergo, 50 gramų
  • Salotos, frize, 50 gramų
  • Jautienos kumpis, vytintas, 50 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus, padažui, 35 mililitrai
  • Vanduo, padažui, 2 valgomieji šaukštai
  • Varškė, grūdėta, 6 valgomieji šaukštai
  • Druska, padažui, 0.3 arbatinio šaukštelio
  • Sviestas, padažui, 1 arbatinis šaukštelis
  • Gražgarstė, 50 gramų
Gaminimo instrukcija:

2 didelės porcijos.
Pasidaryti užpilą salotoms: sudėti į mikserį visus padažo ingredientus ir sutrinti.
Į lėkštę sudėti suplėšytas salotas ir rukolą.
Ant žalumynų dėti paprikos kubelius ir per pusę perpjautus pomidoriukus.
Tada gausiai viską aplaistyti padažu.
Apliejus padažu, sudėti vytintos mėsos gabaliukus ir pabarstyti grūdėtos varškytės.
Valgyti su pakepintu svieste batonu, skanintu trintais česnakais.

Receptą atsiuntė: Eglužė
» Rašyti komentarą