Rukolos salotos

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Česnakai, 1 vienetas
- Juodieji pipirai, malti
- Pomidorai, vyšniniai, 10 vienetų
- Svogūnai, burokiniai, 0.5 vieneto
- Alyvuogių aliejus, 50 mililitrų
- Batonas, riekės, 6 vienetai
- Actas, balzaminis, 1 arbatinis šaukštelis
- Parmezano sūris, 50 gramų
- Druska
- Gražgarstė, 250 gramų
Gaminimo instrukcija:
Rukolą nuplauti ir apdžiovinti.
Pomidoriukus padalinti į dvi dalis.
Svogūną supjaustyti pusžiedžiais, česnaką - gabaliukais.
Parmezano sūrį sutarkuoti su smulkia tarka.
Batoną supjaustyti šiaudeliais, apšlakstyti aliejumi ir apkepinti orkaitėje, keptuvėje arba karštų buterbrodų kepyklėje.
Aliejų sumaišyti su actu, druska ir pipirais.
Inde sumaišyti rukolą, pomidorus, svogūnus, česnakus ir parmezaną. Užpilti užpilu.
Patiekti su kepintu batonu.
» Rašyti komentarą