Ruginių miltų kibinai mėgstantiems juodą duoną

Akcijos:
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
?
- Miltai, (ruginiai), 450 gramų
- Kiaušiniai, 2 vienetai
- Grietinė, 150 gramų
- Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
- Kiauliena, malta, riebi, 500 gramų
- Svogūnai, 3 galvos
- Druska
- Pipirai
Gaminimo instrukcija:
Porcijų skaičius: 15
Svogūnus supjaustome kubeliais ir sumaišome su faršu, pagardiname druska, pipirais. Tešlai: Į miltus sutarkuojame sviestą ir pertriname rankomis iki vientisos masės. Tuomet dedame kiaušinius, grietinę, druską. Išminkome tešlą. Tešla paliekama pastovėti šaldytuve apie 1-2 val. Suformuojame kibinus bei kepame 200 °C temp. įkaitintoje orkaitėjė apie 40 min.
Skanaus.
» Rašyti komentarą